De schilderijen van Anita Wijchertjes(aanschaf of uitleen)

Op deze pagina ziet u alle schilderijen van Anita Wijchertjes. U kunt de getoonde schilderijen uiteraard ook in het Atelier te Zuidlaren komen bekijken. De getoonde schilderijen zijn te koop of kunnen geleend worden. Deze kunstuitleen is ideaal indien u graag kunst aan de muur wilt hebben, maar het aanschafbedrag liever niet in één keer wilt betalen. U kunt het schilderij van uw keuze 3 maanden of langer huren. U betaalt hiervoor per kwartaal ongeveer 10% van de aanschafwaarde. En als u na een huurperiode toch het schilderij wilt aanschaffen, dan krijgt u 50% van het reeds betaalde huurbedrag als korting terug! Tijdens een huurperiode kunt u ook eventueel van schilderij wisselen om te ontdekken of dat andere schilderij toch net iets mooier staat...

Klik op een afbeelding om deze te vergroten en de galerie te openen. Door de muis over de afbeelding te bewegen, verschijnt de 'Next' en 'Back' knop waarmee u verder kunt bladeren.

 

Schilderijen in opdracht

Het is mogelijk om een schilderij in opdracht te laten vervaardigen. Hieronder ziet u een overzicht van door Anita geschilderde opdrachten. De kosten zijn afhankelijk van het gebruikte materiaal en de grootte van het schilderij (vanaf € 295,00 incl. 6% BTW).

 

Anita Wijchertjes exposeert...

Anita Wijchertjes werd in 1970 in Groningen geboren. Op jonge leeftijd was zij al bezig met creatieve zaken als mode, schilderen, tekenen en interieur. Pas op latere leeftijd is zij actief de schilderkunst gaan beoefenen. Op 33 jarige leeftijd ging Anita schildercursussen volgen en ontwikkelde haar eigen stijl. Sindsdien vervaardigde zij vele schilderijen, waaronder soms in opdracht van bedrijven. Haar stijl is expressief, vol diepgang en met oog voor details! Sinds juli 2010 heeft zij een atelier geopend, waar zij fulltime schildert alsmede schildercursussen en workshops verzorgt. Uit de reacties van klanten (zie onderaan deze pagina) blijkt dat de schilderijen van Anita Wijchertjes zeer gewaardeerd worden.

Schilderijen van Anita Wijchertjes worden regelmatig uitgeleend en verkocht maar ook geexposeerd. Een deel van haar werken wordt van 15 januari tot 26 maart 2015 in het gemeentehuis te Tynaarlo geexposeerd. Tijdens deze expositie "Talentvol Tynaarlo" zullen ook vele werken van cursisten van Atelier Vijftientwee getoond worden. In het fotoverslag ziet u enkele voorbeelden van de schilderijen van Anita, die extra sfeer geven aan woningen en winkels. Klik hiervoor op deze link...

 

Reacties van cliënten van Atelier Vijftientwee

Ferry - Arnhem:
Beste Anita, Onlangs heb ik het dirigentschap van mijn koor na zeventien jaar neergelegd. Het koor en ik hebben vorig weekend afscheid van elkaar genomen op een manier, die ik mijn leven lang niet zal vergeten. Tijdens de zondagmiddag voorstelling verraste het koor mij met een ingestudeerde show, waar ik absoluut niets van wist. Na de voorstelling werd het feest voortgezet in een restaurant, waar speeches werden gehouden en waar ik allerlei cadeaus in ontvangst mocht nemen. Met als onbetwiste klap op de vuurpijl de onthulling en overdracht van het door jou gemaakte schilderij ‘piano’. Ik mag je zeggen dat ik er zeer gelukkig mee ben! Het schilderij vraagt en geeft energie; het zuigt mijn energie naar zich toe en spettert het tegelijkertijd weer naar mij terug. Precies zoals ik via mijn arrangementen voor het koor de energie van een song in het koor injecteer en het in de uitvoering van het koor weer terug krijg. Hangend in de kamer symboliseert het de onuitwisbare herinnering aan BSUR Arnhem. Kortom jouw schilderij heeft zijn bestemming gevonden.
Een welgemeende en hartelijke groet, Ferry

Fam. Thielen - Bremen (Deutschland):
Liebe Anita, wir möchten uns bei Dir bedanken, für das super coole Bild von unserem Hund Shiva!!!!! Axel kam damit nach Hause, hat Maurice, Cherine und mich runter gerufen. Dann hat er das Bild vor uns ausgepackt. Wir waren wirklich total begeistert und mussten lachen über Shiva ihren süßen Schuldbewussten Blick. Wirklich Anita, dass Bild ist Dir total gelungen. Wir sind sehr stolz darauf und es hängt auch schon im Wohnzimmer!!! Also liebe Anita, Du hast uns allen mit diesem Sensationellen tollen Bild, eine große Freude bereitet!!!!!!!

Fam Verweij - Paterswolde:
Bart en Anita bedankt! De vele tips die jullie ons gaven op het gebied van sfeer en warmte in huis. We hebben het schilderij opgehangen en krijgen hier heel veel reacties op!!! Ook willen we benadrukken dat het goed aanvoelt dat jullie meedenken en met passie jullie bedrijf runnen. Daarom nogmaals.... heel erg bedankt voor alle adviezen en we zijn ontzettend blij met het schilderij.

Ruud en Pauline - Groningen:
Eindelijk samenwonen! Met ons beidjes op zoek naar de geschikte meubels, verlichting, gordijnen ect.... We vonden het inrichten al heel wat, maar er was nog steeds geen sfeer. We wilden wat aan de wand, maar wat? We waren het er beiden over eens dat het niet iets standaards moest worden maar iets unieks en blijvends. We hoorden van een vriendin over atelier Vijftientwee. Gebeld en een dag later konden we al komen kijken naar de vele mogelijkheden. Van klein tot groot, van smal tot lang.... er was van alles mogelijk. We hebben inmiddels al ons tweede kunstwerk in huis hangen!! Het is zo’n verschil qua sfeer wat er aan de wand hangt..... Anita geeft haar duidelijke mening, weet wat wel en niet kan en maakt desnoods iets wat voor je passend is. Wij zijn enthousiast en kunnen het zeker aanbevelen!

Fam. Mennema - Sappemeer:
Wij hebben onlangs een nieuw huis gekocht en ingericht. Toen alles klaar was miste er toch iets aan de wand. Een poster of standaard-muurversiering van de IKEA sprak ons niet aan. Via via kwamen we op de site van Vijftientwee terecht en waren blij verrast met de daar getoonde schilderijen. We hebben een afspraak gemaakt en hebben terplekke een schilderij uitgekozen dat we eerst 3 maanden konden huren. Als het ons bevalt dan kunnen we het definitief aanschaffen, waarbij de betaalde huur van het aankoopbedrag wordt afgetrokken. Wat een service! Het kunstwerk (Boeddha) hangt sinds enige weken aan de muur en we kunnen onze ogen er niet van af houden. Het blijft boeien, prachtig gewoon! Waarschijnlijk blijft het schilderij lekker bij ons thuis hangen! We kunnen iedereen deze echte kunst aanraden!

Alle content op deze website valt onder auteursrecht en/of andere intellectuele eigendom van Atelier Vijftientwee. Het is derhalve niet toegestaan afbeeldingen van schilderijen te reproduceren zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Atelier Vijftientwee. Alle rechten voorbehouden. Atelier Vijftientwee 2010-2017.


naar boven - Homepage - Schildercursus - Workshops - Galerie - Fotoalbum - Contact - Disclaimer

Atelier Vijftientwee is ingeschreven bij de KvK Noord Nederland onder nummer 67856098. © Copyright Atelier Vijftientwee 2010 - 2017