Schildercursussen voor beginners en (licht)gevorderden

Atelier Vijftientwee verzorgt sinds 2010 met succes vele schildercursussen voor beginners en (licht)gevorderden. In 10 sessies van drie uur wordt de kunst van het schilderen geleerd. De cursussen worden gegeven in het ruime en sfeervolle atelier. De cursusgroepen bestaan uit maximaal 9 personen, dus alle aandacht voor iedere cursist! Er kan zowel staand als zittend geschilderd worden. De kosten voor deze 30-uur durende cursus bedragen € 255,- inclusief materialen, consumpties en 21% BTW. 3 x per jaar worden er cursussen gegeven. Om precies te zijn in de winter, voorjaar en najaar.

Ook wordt er vanaf nu op vrijdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur schildercursussen voor volwassenen gegeven.

Gedurende de zomermaanden worden er regelmatig themaworkshops verzorgd.

Momenteel zijn alle beschikbare cursusplaatsen bezet. U kunt zich echter aanmelden voor een strippenkaartplaats. Hierbij heeft u geen vaste cursusdag, maar kunt over het algemeen wel iedere week een les volgen! Een strippenkaart heeft verder als voordeel dat u kunt lessen wanneer het u uitkomt. De strippenkaart is cursusonafhankelijk, dus strippen die tijdens de lopende cursus overblijven, gaan gewoon tijdens de volgende cursusperiode door. De kosten en het aantal lesuren van een strippenkaart zijn gelijk aan een cursus (dus 10 lessen van 3 uur).

Indien u overweegt om deel te nemen aan een cursus bij Vijftientwee, maar eerst overtuigd wilt worden, dan kunt u deelnemen aan een gratis* PROEFLES. Alle informatie over proeflessen leest u door op deze link te klikken.

 


Eindresultaten cursisten periode 2010 - 2016

Fotoverslag van de verschillende schildertechnieken en niveaus

De schildercursussen bij Vijftientwee worden op individueel niveau gegeven, waardoor iedereen tijdens een lopende cursus kan instromen en er nooit sprake is van een achterstand of gemiste lessen. Alle cursisten kunnen dus in hun eigen tempo de schilderkunst eigen maken. Soms wordt er tijdens een les een groepsopdracht georganiseerd , waarbij de cursist de keuze heeft om deel te nemen. Het motto van Atelier Vijftientwee is dan ook "alles kan en niets moet!" U vindt alle informatie in onze brochure, die u onder aan deze pagina kunt downloaden. Inschrijving is doorlopend mogelijk en ervaring is niet nodig! Bij Vijftientwee kan iedereen leren schilderen, ook als u zelf denkt dat u niet creatief bent! Al meer dan 250 cursisten hebben met veel plezier lessen bij Vijftientwee gevolgd en maken nu prachtige schilderijen. Ook zij zijn destijds als beginner, zonder enige ervaring gestart (zie fotoalbum). Indien u interesse heeft in een schildercursus bij Vijftientwee, dan kunt u zich nu aanmelden. Het overzicht van de cursusdagen kunt u verderop deze pagina downloaden.

Uit de reacties van cursisten (zie onderaan deze pagina) blijkt dat de schildercursussen van Vijftientwee zeer gewaardeerd worden. Doordat tijdens de cursussen zowel beginners als gevorderden aanwezig zijn, is een leuke sfeer gegarandeerd en worden beginners gemotiveerd door meer ervaren cursisten! Bent u overtuigd en wilt u een proefles of cursus reserveren? Neem dan even per mail contact op. Indien u een indruk wilt krijgen van de cursussen, kom dan eens langs of bekijk een van de vele fotoalbums. Indien u zich voor een strippenkaart of een cursusplaats (u wordt eerst op de reservelijst geplaatst) wilt opgeven, dan verzoeken wij u om het inschrijfformulier dat u verderop deze pagina kunt downloaden, te printen, in te vullen en per post of e-mail (gescand) te retourneren.

Bij Vijftientwee wordt soms ook in de openlucht geschilderd! Bekijk een sfeerimpressie: Klik hier...

 

 


 


    Cursusprogramma:

  • Maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur
  • Dinsdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur
  • Dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur
  • Woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur
  • Woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur
  • Donderdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur
  • Donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur
  • Vrijdagmiddag: van 14.00 tot 17.00 uur