Gratis* 3 uur durende proefles op middag of avond naar keuze!

Indien u de intentie heeft om de schildercursus te volgen, maar eerst ter kennismaking een proefles wilt bijwonen, dan is dit mogelijk. Gewoon doen waar u al lang over gedacht heeft, maar nooit toe gekomen bent. Ervaren hoe leuk het is om met een groep te schilderen in een sfeervol atelier. U kunt u via de knop hieronder (e-mail) of telefonisch (050 230 1308) aanmelden. Gelieve in de e-mail uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd en eventuele ervaring vermelden. Daarnaast aangeven op welke cursusdagen u eventueel zou kunnen inschrijven. Hierna nemen we contact met u op om samen met u een middag of avond te plannen, waarbij u een les kunt bijwonen.

Tijdens de proefles wordt u ontvangen met een heerlijke espresso of thee en wordt u eerst uitleg gegeven over de schilderkunst en het mengen met acrylverf. Daarna neemt u plaats achter uw ezel om de komende uren te ervaren dat iedereen, ook zonder enige ervaring, in staat is om een fraai schilderij te vervaardigen. Als oefening wordt de inmiddels beroemde "Vijftientwee bloem" geschilderd, waarbij men zelf de kleurstelling kan kiezen. Er wordt aangevangen met het - onder begeleiding van Anita - neerzetten van de contouren van de bloem op het schilderpapier. Daarna wordt de eerste laag verf aangebracht en gaat het schilderij langzaam tot leven komen. In de pauze wordt espresso of thee geserveerd in de gezellige zithoek. Daarna gaat u verder met het kunstwerk tot het eindresultaat uiteindelijk boven uw verwachting zal zijn! Want bij atelier Vijftientwee is iedereen in staat om binnen zijn eigen mogelijkheden iets onverwachts te schilderen. In het fotoalbum ziet waar dit toe kan leiden, want alle cursisten van Vijftientwee zijn zonder enige ervaring begonnen! U kunt zich inschrijven voor deelname aan een proefles - tijdens de reguliere cursussen - op onderstaande dagen. Uiteraard is deelname uitsluitend op basis van beschikbaarheid! De middaglessen zijn van 14.00 tot 17.00 uur, de avondlessen zijn van 19.00 tot 22.00 uur.

* Een proefles kost € 25,- en dient na afloop van de les contant afgerekend te worden. Indien u besluit om een cursus bij Vijftientwee te gaan volgen (€ 255,-), dan wordt de door u betaalde € 25,- op de rekening in mindering gebracht.


naar boven - Homepage - Schildercursus - Workshops - Galerie - Fotoalbum - Contact - Disclaimer

Atelier Vijftientwee is ingeschreven bij de KvK Noord Nederland onder nummer 67856098. © Copyright Atelier Vijftientwee 2010 - 2017