Schilderworkshops bij Vijftientwee
Atelier Vijftientwee biedt een arrangement waarbij u onder professionele begeleiding samen met uw vriendinnen, familie of collega's een ochtend, middag of avond gaat schilderen. Workshops zijn mogelijk vanaf 7 personen tot maximaal 10 personen en vinden plaats in ons gezellige atelier. Een workshop duurt inclusief pauze en borrel na afloop circa 4 uur. Workshops zijn mogelijk op vrijdagavond. U kunt met uw groep de beroemde "Vijftientweebloem" schilderen of collectief een thema kiezen; bijna alles kan en niets moet! Er wordt gewerkt op 280 grams papier met een afmeting van 50x70 cm. Wij zorgen ervoor dat de creativiteit van uw groep op papier of doek komt te staan, zodat iedereen met een onvergetelijke herinnering naar huis gaat. Een vier uur durende workshop bij Vijftientwee is zeer betaalbaar en kost inclusief alle materialen, koffie, thee, drankjes en uitgebreide bittergarnituur slechts € 39,00 per persoon (incl. 21% BTW). Daarnaast heeft u de keuze om tegen een geringe meerprijs gebruik te maken van lunch of diner en kunt u eventueel op katoenen schildersdoek werken (in plaats van schilderpapier).

 

Themaworkshops bij Vijftientwee
Naast collectieve workshops, waarbij u zich met uw eigen groep van minimaal 7 personen aanmeldt, organiseert Atelier Vijftientwee regelmatig Themaworkshops, waarvoor u zich individueel kunt aanmelden. Vanaf 2012 organiseerde Atelier Vijftientwee speciale zomerworkshops in Italiaanse sfeer, waarbij buiten geschilderd werd. Atelier Vijftientwee zal toekomstig regelmatig workshops voor haar relaties organiseren. Indien u op de hoogte wilt worden gehouden, volg dan de facebookpagina van Atelier Vijftientwee. Klik hiervoor op deze link en klik vervolgens op volgen. Hierdoor krijgt u automatisch een melding met het laatste nieuws. Vergeet niet onze pagina te liken!

 

Hoe verloopt een workshop bij Vijftientwee?
De groep wordt ontvangen met een koffie/thee en wat lekkers. Na een korte uitleg over de basisbeginselen van de schilderkunst gaat ieder voor zich aan de slag. Eerst maakt u (indien nodig met wat hulp) met houtskool of potlood een ruwe opzet van uw schilderij. Hierna begint u met het aanbrengen van de eerste laag acrylverf. De aanwezigen worden door Anita  individueel geassisteerd bij het maken van hun kunstwerk. Tijdens de schildersessie wordt het schilderij opgebouwd, waarbij het mengen van verf, het aanbrengen van diepte en schaduwen geleerd wordt. Halverwege wordt gepauzeerd met koffie of thee. Na afloop worden de kunstwerken even uitgestald om te drogen, zodat deze veilig mee genomen kunnen worden. Ondertussen wordt dan een heerlijke bittergarnituur met drankjes naar keuze geserveerd. Na afloop wordt een groepsfoto gemaakt en uiteraard wordt op de website van Vijftientwee altijd een fotoverslag gepubliceerd. Op aanvraag verzorgen wij ook voorafgaand / tijdens een workshop een 'Drentse koffietafel' of een heerlijke warme italiaanse maaltijdsalade!

 

Meer informatie of reserveren?
Via de fotoverslagen (klik op een van de fotos hieronder) krijgt u een goede indruk van hoe een bedrijfsuitje of vrienden/vriendinnenworkshop bij Vijftientwee verloopt. U leest een verslag van de workshop en ziet aan de hand van de foto's hoe de aanwezigen ook zonder enige schilderservaring in een kunstwerk maken. Bent u overtuigd en wilt u een workshop reserveren? Neem dan even per mail contact met ons op om te checken of de datum beschikbaar is. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om eerst even te komen kijken.
  • Reacties op de workshops bij Atelier Vijftientwee: klik hier.
  • Reserveringsformulier Schilderworkshop: klik hier
  • Algemene voorwaarden Atelier Vijftientwee: klik hier...